74 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterdroge witte wijnfondkalfsschenkelknoflookkruidnagellaurierbladoliepeperpeterseliepreirozemarijnrunderbouillontijmtomaattomatenpureeuivarkenszwoerdvleeswaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Kalfsvlees in tonijnsaus - vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, eidooier, extra vergine olijfolie, kalfsvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, paprikapoeder, peper, tonijn in olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau en feuilletons - Gevuld en in plakken gesneden, gebraden kalfsvlees

Ingrediënten:
boter, cognac, dikke lende van kalf, droge port, ganzenvet, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsoesters, kippenbouillon, laurier, madeira sercial, maïzena, marinade voor kalfsvlees, olie, peper, peterselie, runderbouillon, runderfond, tijm, ui, varkensvet, vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Feuilletons de veau en croûte - Gevuld, gebraden en in deeg gebakken kalfsvlees

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, briochedeeg, cognac, dikke lende van kalf, droge port, ganzenvet, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsoesters, kippenbouillon, laurier, madeira sercial, maïzena, marinade voor kalfsvlees, olie, peper, peterselie, runderbouillon, runderfond, tijm, ui, varkensvet, vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Basisrecept uit Home made:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, kalfsbotten, kalfsschenkel, kervel, knoflook, korianderzaad, laurier, olijfolie, peen, peterselie, prei, tijm, ui en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Basisrecept uit Groot handboek sauzen:

Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, karkas van jonge haan, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peperkorrels, pimentkorrels, prei en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Geflügelfond - Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, kippenkarkas, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peper, pimentkorrels, prei, water en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Kastanjepaté - terrine à la chàtaigne

Ingrediënten:
kalfsbotten, kalfslever, kalfsvlees, kastanje, knoflook, lamsribben, laurierblad, olijfolie, rundvlees, ui, varkensvlees, verse tijm, peper, vijgenbrandewijn, vleesbouillon, wit broodkruim en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbeenderen, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, slachtafval van gevogelte, soepkip, tijm, water, witte peperkorrels, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
wild en gevogelte / bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kalfsjus

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, donkere kalfsfond, kalfsbotten, kalfsstaart, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Recept uit 500 slowcooker recepten:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, kalfsstoofvlees, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Ossobuco met groene-druivensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, groene pitloze druiven, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olijfolie, runderbouillon, uien, wijnazijn en winterpeen

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Heldere consommé

Ingrediënten:
bladpeterselie, doorregen runderlappen, kalfsschenkel, laurier, olie, peperkorrels, prei, rozemarijn, selderij, tijm, ui en winterpeen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

kalfsstoofpot met tuinbonen

Ingrediënten:
fino sherry, gemalen zwarte peper, kalfsvlees, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, tuinbonen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Ruderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfspoot, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, runderbotten, runderschenkel, tomaat, uien, winterpenen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Melokheya

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen korianderzaad, groene kardemompeul, kalfsschenkel, kip, knoflook, laurier, Molokhia, olie, peper, rijst, ui en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rundvlees / lamsvlees
Haal meer recepten op...