Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Pens in witte wijn
- Ingrediënten:
- aardappel, bouquet garni, kalfspootjes, kruidnagel, laurier, rozemarijn, runderpens, ui, varkenszwoerd en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, kalfsfond, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag: