Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Fagiolini con prosciutto (boontjes met ham en knoflook)
- Ingrediënten:
- sperziebonen, knoflook, olijfolie, parmaham, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, gekookte ham, melk, olie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prosciutto, rauwe ham, rode paprika, serranoham, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De worst story:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: