107 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijneigekookte hamknoflookkruidnagellauriermelkolijfoliepeperpeterseliepreispecerijensuikertijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hutspot met varkensvlees

Ingrediënten:
braadworst, knoflook, laurier, mosterd, peper, peterselie, prei, raap, savooiekool, selderij, spruiten, tijm, ui, varkensoren, varkenspoten, varkenstong, varkensvet, varkensvlees, water, wit vers spek, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Kippenpaté met ham

Ingrediënten:
bleekselderij, cognac, kalfspoot, kip, kippeningewanden, laurierblad, mager buikspek, olijfolie, peper, prei, serranoham, ui, verse tijm, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Opgerolde tongfilets met ham in saus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, laurierblad, melk, serranoham, tong, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch uit Te gast bij Jamie:

Geglaceerde ham - erwtenpuree - lentegroen - mosterd

Ingrediënten:
aardappel, bospeentjes, boter, colman's mosterd, dille, erwten, gele spliterwten, kruidnagels, laurier, marmelade, peper, peperkorrels, peterselie, pronkbonen, scharrelachterham, tuinbonen, ui, venkel, kruiden, witte ui en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gekookte ham Porte Maillot - jambon à la Porte Maillot

Ingrediënten:
basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Siciliaanse lasagna

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, lasagna, laurierblad, mozzarella, pecorino, peterselie, pomodori uit blik, tomatenpuree, ui, varkensvlees, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Olla podrida

Ingrediënten:
chorizo, gerookt spek, ham, kikkererwten, knoflook, knolraap, krabbetjes, kruidnagel, laurierblad, peper, reuzel, rundvlees, spaanse bloedworst, ui, varkensoor, varkenspoot, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Cassoulet

Ingrediënten:
confit de canard, grof gemalen peper, grof zeezout, hambeen, ingelegde eendenbout, knoflook, laurierblad, saucisse de toulouse, ui, varkensbraadworst, varkensnek, varkensrib, varkenszwoerd, verse tijm, witte lingot-bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Varkenspootjes met Spaanse saus

Ingrediënten:
alcohol, bouquet garni, kalfsschenkel, knoflook, laurierblad, ui, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Runderwangen in cider

Ingrediënten:
appelcider, bleekselderij, boter, bruine basterdsuiker, ciderazijn, groene appel, ham, jamón, kikkererwten uit blik, knoflook, laurierblad, olijfolie, pastinaak, prosciutto, rode ui, runderwang, rundvleesbouillon, sidra, verse bladpeterselie, walnoten, witte peen en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:

Lamsbouillon

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, druivenpitolie, knoflook, lamsbotten, lamsgehakt, laurierblad, selderij, steranijs, tomaat, ui, verse dragon, verse rozemarijn, verse tijm, vlees, witte port en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Picknick vleespastei met ei

Ingrediënten:
ei, boter, eieren, eigeel, melk, foelie, bloem, boter, gehakt, gerookt spek, ham, laurierblad, patentbloem, peterselie, preistengels, reuzel, bleekselderij, zout, ui, varkensbuik, varkensschouder, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Picknickvleespastei met ei - derby picknick pie with eggs

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, eigeel, gemalen foelie, gerookt spek, ham hock, laurierblad, melk, patentbloem, prei, reuzel, ui, varkensbuik, varkensham, varkensschenkel, varkensschouder, verse peterselie, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees / pastei
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Catalaanse cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cannelloni, chorizoworst, fino sherry, gemalen kruidnagel, ham, jamón, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, manchego, melk, morcilla, olijfolie, prosciutto, rode ui, slagroom, tomaat uit blik, verse peterselie, verse tijm, wit broodkruim, witte butifarra, witte peper en wortel

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gevulde kalfsrollade - farsumagru

Ingrediënten:
bouillon, caciocavallo, ei, ham, kalfsvlees, knoflook, laurierblad, majoraan, olijfolie, peper, rode wijn, salsicce, spek, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Boerenhoofdkaas met sauce gribiche

Ingrediënten:
augurk, basilicum, citroengras, citroensap, kappertje, koolrabi, kruidnagel, laurierblad, meiknol, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, salie, selderijblad, sjalot, tijm, ui, varkenskop, varkenspoot, varkensschenkel, varkenstong, vlees, wortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes / broodbeleg / mosterd
Haal meer recepten op...