64 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebalsamicoazijnbroodbuffelmozzarellacourgetteextra vierge olijfoliegroentekaaskerstomaatknoflookolijfolieparmezaanse kaaspastapeperpestopijnboompittenslauivleeswaterzout
zout en peperzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:

Geroosterde paprika's met Spaanse pepertjes en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, gele paprika, kappertjes, knoflook, mozzarella, pancetta, rode paprika, rode spaanse peper, rucola, kerstomaat, wittewijnazijn, zeezout, zuurdesembrood, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

3 zalige salades

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, buffelmozzarella, citroen, groene pesto, knoflook, rode spaanse peper, rucola en tomaten

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Diner / hoofdgerecht uit Solo Food:

Cheat pizza Margherita

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, kerstomaat, knoflook, mozzarella, naan, olijfolie, rodewijnazijn en rucola

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veggie in 30 minuten:

Farrosalade met geroosterde broccoli en burra ta

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, bulgur, burrata, chilivlokken, farro, gerookte amandelen, kerstomaat, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rucola, honing, witte balsamicoazijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Italiaanse fettucinesalade met nectarine-limoendressing

Ingrediënten:
chilivlokken, extra vergine olijfolie, fettucine van sojabonen, Himalayazout, knoflook, limoen, mozzarella, nectarine, pijnboompitjes, plantaardige olie, rodewijnazijn, rucola, trostomaat, verse basilicum, verse munt, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:

Aubergine-parmigianasandwich

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, brood, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde gist, gedroogde oregano, tomaat, hard broodmeel, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rode wijn en rucola

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Portobello caprese

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, fontina, groene spaanse peper, kappertjes, mozzarella, olijfolie, olijfolie, portobello, rode ui, rucola, sjalotje, knoflook, tomaten en 
zout en peper

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / voorgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Pasta salade met gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, champignon, cherrytomaten, courgette, kappertjes, mozzarella light, olijfolie, oregano, pasta, peper, rode paprika, rode ui, rucola, sla, verse basilicum en zout

Soort:
salade / barbecue/grill / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

bagels uit de oven

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, buffelmozzarella, ciabattabrood, citroen, durumtarwe, extra vergine olijfolie, bloem, gedroogde gist, gehakt, basilicum, rucola, kappertjes, kerstomaat, mortadella, mozzarella, olijfolie, olijven, paddenstoelen, pecorino, prosciutto, rode chilipeper, tijm, tomaat, trostomaten, verse ricotta, water, zalm en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kipsalade Italia

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, gorgonzola, groene olijfolie, kipvleeswaren, mozzarella, notenolie, peper, sla, vleestomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Haal meer recepten op...