Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, ei, gedroogde oregano, gehakt, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, peper, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Italië:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Ons bakboek: