Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, buffelmozzarella, courgette, ei, gehakt, knoflook, kruiden, olie, oregano, pasta, peper, pijnboompitten, tomaat, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit Pizza & pasta:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit The naked chef:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken: