Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, buffelmozzarella, courgette, ei, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, gehakt, groente, italiaanse kruiden, kaas, melk, olie, olijfolie, oregano, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Jamie's dinners:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit Jamie's Italie:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van Honger als een paard: