Recept uit Koken voor elke dag:
Gebakken langoustines in een kruidensaus
- Ingrediënten:
- bieslook, cognac, dragon, kerstomaat, kervel, knoflookteen, langoustines, olijfolie, peper, peterselie, room, visfumet en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, melk, olie, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken voor elke dag:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek: