Recept uit NAJAT:
Bruine saus
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, kippenbotten, kippenbouillon, knoflook, maïzena, peper, prei, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, vissaus, wortel en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, broccoli, citroensap, droge sherry, ei, eiwit, gehakt, gemberpoeder, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, olie, peper, sambal oelek, sesamolie, sherry, sojasaus, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Anatolië:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Minimania:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: