Recept uit De Shanghai-keuken:
Dipsaus met gember en lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, boter, citroensap, droge sherry, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, kurkuma, lente-ui, limoensap, maïzena, olie, peper, sesamolie, sjalot, sojasaus, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo: