133 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercayennepepercrème fraîcheeidooiereiwitgruyèrekaasknoflookmelkolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalotslagroomspecerijenspinaziesuikeruiwaterwitte peperzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Aardappelkoek met room - truffat

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, crème fraîche, eierdooier, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui, vastkokende aardappel, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Ei-hamschoteltje uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, jong belegen kaas, knoflookpoeder, melk, nootmuskaat, paneermeel, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / hartige hapjes
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Fusilli met ham en kaas

Ingrediënten:
ei, fusilli, gekookte ham, gruyère, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Gnocchi alla romana

Ingrediënten:
boter, ei, groentebouillon, jeneverbes, maïsgriesmeel, maïzena, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pecorino en room

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Custardtaart

Ingrediënten:
deeg, ei, eidooier, eiwit, foelie, koffieroom, melk, nootmuskaat en vanillesuiker

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, ei, melk, nootmuskaat en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:

Calas

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, crème fraîche, ei, frituurolie, gemalen kaneel, gemberpoeder, jam, kortkorrelige rijst, melk, nootmuskaat, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Creools / Noord-Amerikaans
Soort:
rijst / koek en gebak / frituur
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Tarte aux blettes et aux raisins

Ingrediënten:
briseerdeeg, eieren, gemalen zwarte peper, groentebouillonpoeder, gruyère, ham, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rijst, rookspek, rozijnen, slagroom, snijbiet, tafelzout, ui en witte camarguerijst

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Worst In Pannenkoek

Ingrediënten:
aardappelen, ananas, suiker, bloem, koriander, ei, kerriepoeder, ketchup, kwark, limoen, melk, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, sinaasappel, bakpoeder, zout, peper, worstjes, boter, zout en zure room

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Aardappelpannekoekjes met gerookte paling en spek

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, crème fraîche, ei, melk, mierikswortel, nootmuskaat, ongerookt doorregen spek, palingfilet, peper, slagroom, wasabipoeder, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kaas-soufflé

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, gruyère, melk, nootmuskaat, roomboter en slagroom

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Snack of tussendoortje uit Sous-vide thuis:

Kwarteleieren met aardappelblini's

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, crème fraîche, dille, ei, fleur de sel, kwarteleitjes, nootmuskaat, volle melk en witte peper

Soort:
sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Aardappelpuree uit de oven

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, rauwe ham, verse gemengde kruiden, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Haal meer recepten op...