Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, parmezaanse kaas, peterselie, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Gemüse! :