Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, olijfolie, peterselie, room, sjalot, slagroom, specerijen, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van Francesca Kookt!:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: