Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kaas, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: