Recept uit Twaalf:
Spinazieravioli met boter en salie
- Ingrediënten:
- boter, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta, salie, spinazie en verse pasta
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, kaas, knoflook, kruiden, melk, mortadella, olijfolie, pastadeeg, pecorino, peper, peterselie, pijnboompitten, pompoen, ricotta, rozemarijn, spinazie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: