Pompoencnocchi

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 119 in Ciao Bella .

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles

Dit recept kent de volgende ingrediënten: bloem, boter, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pompoen en salie. Bestel op ah.nl

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

In zijn geheel gebakken tong met krokant merg en bruine boter met soja

Een recept uit Lars Hamer, L. Bisschops en L. Hamer - Retour Japan

Zure saus met eierdooiers en bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Aubergineravioli met boter

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Koksopleiding dag 20 – meer bloem, suiker en boter

Serveersuggestie Koksopleiding dag 20 – meer bloem, suiker en boter