Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gevulde ui
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, ei, kalfsgehakt, nootmuskaat, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, broodje, ei, knoflook, melk, olijfolie, oud brood, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, spinazie, tijm, vet, water, witbrood, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Proef Puglia:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: