Gevulde kalfsborst uit Genua - cima alla genovese

Je vindt dit recept op pagina 946 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees / orgaanvlees / feestdagen
Bereidingstijd:
194 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Nierbroodjes - Elisabeth, 1930

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Zachtgekookte eieren met groene asperge om te dippen

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Pastrami-uitsmijter

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Rogge-tarwebrood met tartaar en gepocheerd ei

delicious. magazine - 2013-04