Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, brood, groente, hamburgers, knoflook, komijn, kruiden, melk, olijfolie, peper, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Bijgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Oh my foodness: