Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli kuru fasulye - Witte bonen met vlees
- Ingrediënten:
- bouillon, lamsbout, olie, tomatenpuree, ui, water en witte bonen
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, courgette, fruit, gehakt, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, prei, rijst, sperziebonen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, vis, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: