Etli kuru fasulye - Witte bonen met vlees

Je vindt dit recept op pagina 36 in Turkse kookkunst .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lamsbout met pepermuntsaus

Een recept uit  - Koken voor twee

Lamsvlees à la Bordelaise met bleekselderij

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Lamsbout met knoflook - gigot d'agneau à l'ail

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Lamsbout met gemengde groenten

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl