101 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkbloembotercitroencitroensapeidooierknoflookmosterdolijfoliepankopeperpeterselieplantaardige olierode uisuikertomaatuiwaterwortelyoghurtzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Latkes met mayonaise

Ingrediënten:
broodkruim, druivenpitolie, ei, kruimige aardappel, maïsolie, mayonaise, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Middeneuropees / Joods
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Hamrolletjes met asperges en mayonaise

Ingrediënten:
dadels, ei, gekookte ham, kappertje, mayonaise, verse peterselie, witte asperge uit blik, wittewijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel "Nik" met mayonaise

Ingrediënten:
broodkruim, druivenpitolie, ei, kruimige aardappel, maïsolie, mayonaise, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Middeneuropees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:

Zuurkoolkroketjes Met Gin Mayonaise

Ingrediënten:
appelciderazijn, arachideolie, eieren, mosterd, bloem, boter, gin, gin-mayonaise, kruimige aardappels, panko, zout, zuurkool en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gepaneerde kip met groene mayonaise

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, citroensap, ei, gemalen zwarte peper, kappertjes, kipfilet, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Bijgerecht uit Margriet kookboek:

Eieren, russische

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, azijn, boter, doperwten, ei, garnaal, gerookte zalm, groene paprika, kappertjes, komkommer, mayonaise, olie, peper, sardines, slabladen, tomaat, wortel, zout en zure augurken

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Soft shell krab in parmezaanbeslag met venkelsalade

Ingrediënten:
ei, ijswater, mayonaise, natriumbicarbonaat, parmezaanse kaas, plantaardige olie, soft shell krab, tipo 00-bloem, venkelknol, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Bakken Met Goudklompjes

Ingrediënten:
dijonmosterd, eidooier, mayonaise, olijfolie, rozemarijn, vastkokende aardappels, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Gefrituurde mosselen

Ingrediënten:
broodkruim, ei, mayonaise, mosselen, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Steak tartare

Ingrediënten:
ciabatta, cocktailaugurken, dragonblaadjes, eidooier, extra vergine olijfolie, kappertjes, mayonaise, peper, sjalot, ketchup, vanglap en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Gepaneerde en gefrituurde langoustines

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, langoustine, mayonaise, peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gebakken koolvis met tartarensaus

Ingrediënten:
augurk, bloem, dragon, ei, kappertjes, koolvis, mayonaise, olie, oost-indische kers, paneermeel, sjalotje, wortelpeterselieloof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Gevulde perzik met makreel

Ingrediënten:
arachideolie, artisjok violette de provence, citroensap, citroenzest, ei, fleur de sel, jeneverbessen, kappertjes, knoflookolie, laurier, makrelfilet, mayonaise, peper, perzik, tuinkers, zoetzure augurk en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Haal meer recepten op...