Recept uit De Joodse keuken:
Koolsla met mayonaise
- Ingrediënten:
- gele ui, groene paprika, mayonaise, mosterd, suiker, witte kool, witte peper, witte wijnazijn, wortel en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, augurk, avocado, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, dijonmosterd, ei, grof zeezout, grove mosterd, ketchup, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tomaat, vruchtensap, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:
Diner / lunch uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Smokey goodness:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Smokey goodness:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Kook met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Snack / snack of tussendoortje uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie: