Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, honing, koriander, kruiden, olie, paprika, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Recept uit Junges Gemüse:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept van Francesca Kookt!:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: