Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
In olie gepocheerde forel
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, dille, dragon, forelfilet, limoenrasp, limoensap, olijfolie, tijm en venkelloof
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, basilicum, boter, chilipeper, citroensap, druivenpitolie, gember, honing, knoflook, kokosmelk, koriander, limoenrasp, munt, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Mexicaans koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Oh my foodness:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Recept van Oh my foodness:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept van Okoko recepten:
Diner / nagerecht uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Recept uit 101 ballen:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / hoofdgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Ontbijt / brunch uit Nigella bijt: