Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Koriander-peterseliestamppot met makreel
- Ingrediënten:
- aardappel, citroen, knoflook, koriander, makrelen, olijfolie, peterselie en turkse yoghurt
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, bloemkool, boter, citroen, citroensap, dille, griekse yoghurt, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, kruiden, limoen, munt, peper, rode ui, tomaat, ui, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty more:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Wat Aten Zij?:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Home made zomer:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht uit Bouillon:
Recept uit eten met nijntje:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean: