Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Champignons met knoflook, peterselie en witte wijn
- Ingrediënten:
- champignons, droge witte wijn, peterselie, olijfolie, knoflook en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit The naked chef:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken: