Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Down to earth:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Marie Claire Crispy:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Dressings en marinades:
Lunch uit Hoe te eten:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Vegalicious:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: