Recept uit De Urban Cook:
Casserole Van Bruine Linzen Met Groenten & Tijm
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine linzen, citroen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Jamie's dinners: