Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, peper, prei, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit NAJAT:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Francesca Kookt!:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Turquoise: