Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken: