Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit I love groente:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: