Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, kalfsbouillon, kalfsvlees, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, tijm, ui, vlees, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept uit Keukendagboek 2: