Recept uit Koken voor elke dag:
Gevulde lamsschouder
- Ingrediënten:
- bieslook, broodkruim, dragon, ei, knoflook, lamsschouder, peper, peterselie, pistache, witte wijn en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, knoflook, koriander, kruiden, munt, olie, olijfolie, peper, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken: