Lam in gelei - jellied lamb

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 69 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Iers
Gang:
brunch / lunch / voorgerecht
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Heldere Madrileense tomatensoep

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Kaas-en-erwtjes-flap

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Aardappelsalade voor kinderen

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Roerei met garnalen met doperwtjes of tuinbonen

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro