Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dille, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, suiker, ui, water, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: