Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Betty's Kitchen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept van 88 Food:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Basisrecept uit Hoe te eten: