Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Tabbouleh: bulgursalade met tomaten, peterselie en munt
- Ingrediënten:
- bindsla, bosui, bulgur, citroensap, extra vierge olijfolie, little gem, munt, peterselie en trostomaat
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bulgur, citroen, courgette, kerstomaat, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, lente-ui, olie, olijfolie, peper, rode ui, suiker, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Salade:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit I love groente:
Lunch uit Fresh en light:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Turkse kookkunst: