Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, foelie, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, prei, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: