Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lamsvlees in hooi
- Ingrediënten:
- brandnetel, hooi, lamsbout, munt, peper, rozemarijn, tijm, kruiden, zeezout en zevenblad
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, komijn, koriander, kruiden, lamsgehakt, olie, olijfolie, oregano, rijst, rozemarijn, specerijen, tijm, tomaat, ui, vlees, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit #watetenwevandaag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst: