Lamsvleesvulling voor gevulde pasta

Je vindt dit recept op pagina 52 in Meelspyzen en peulvruchten .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Merguez

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

*Cassoulet Toulousain (Autumn) with Braised Lamb Shoulder, garlic sausage, Sous Vide Duck Confit Pavé, Tarbais beans, Crispy duck tongues and Pyrenees Ham infusion

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Gebraden lamsschouder

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Tarbais beans

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]