48 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouillonbruine kippenbouillondragondroge witte wijneidooierkalfsbiefstukkalfsfondkalfskoteletkipfiletkippenfondknoflooklauriermadeiraolijfoliepeperportprovençaalse kruidenrunderbouillonsjalotslagroomtijmuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Libanese voorjaarsgroentesoep

Ingrediënten:
artisjok, citroensap, doperwt, groene asperge, jonge tuinbonen, kippenbouillon, lente-ui, pitabroodje, verse koriander, verse munt, verse peterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Gepocheerde kip met freekeh en specerijen

Ingrediënten:
boter, citroensap, freekeh, kaneelstokje, kippenbouillon, olijfolie, pimentbessen, scharrelkip, ui, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees

Ingrediënten:
bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsstoofvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, salie, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

ossobuco

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, citroensap, kalfsschenkel, knoflook, peper, sjalot, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Risotto ai carciofi - Artisjokrisotto

Ingrediënten:
baby-artisjokken, boter, carnaroli-rijst, citroensap, kippenbouillon, boter, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Gebackene Sardellen / Gebakken ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, boter, chilipeper, ciabatta, citroensap, eiwit, gevogeltebouillon, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, komijn, olijfolie, oud broodkruim, peper, peterselie, piment d'espelette, rucola, sjalot, worcestershiresaus, zout en zwarte olijven

Soort:
vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalkoen met porcini - fricassea ai porcini

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, eierdooier, kalkoenborst, kalkoenbouillon, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, porcini, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Kip Marengo - pollo alla marengo

Ingrediënten:
boter, champignon, citroensap, droge witte wijn, ei, garnaal, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rivierkreeft, stokbrood, tomaat, verse basilicum, verse bladpeterselie, zilverui, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Waterzooi met tamme eend

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, cognac, crème fraîche, eidooier, grotchampignons, kippenbouillon, laurier, lavas, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tamme eend, winterwortel en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Piccata al limone

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsoester, kalfsschnitzel, kappers, kappertjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Chaud-frois de poulet, morvandelle - Kip chaud-froid

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip, kippenbouillon, laurier, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, turffel, ui, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...