Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Zeetong in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, dragon, laurier, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, wijnazijn, witte wijn, zeetongfilets en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, fruit, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, tomaat, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: