Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Soep met Pannenkoek
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, ei, groentebouillon, kippenbouillon, melk, peterselie, runderbouillon en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, bouillon, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, groene kruiden, kervel, kipfilet, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, slagroom, tijm, tuinkruiden, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept van Betty's Kitchen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept van Food en So Much More:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food en So Much More: