Peterseliesaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 64 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: bieslook, bloem, boter, bouillon, dragon, kervel en peterselie.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Serveersuggestie Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Aubergineravioli met boter

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Zure saus met eierdooiers en bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Sint-jakobsschelpen met boter en citroen

Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie