Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Koriander-peterseliestamppot met makreel
- Ingrediënten:
- aardappel, citroen, knoflook, koriander, makrelen, olijfolie, peterselie en turkse yoghurt
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, dille, gemalen komijn, kaneel, knoflook, komijnpoeder, korianderzaad, kruiden, limoen, munt, olie, paprikapoeder, peper, rode ui, sinaasappel, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Melk & dadels:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Recept uit Rauw:
Snack of tussendoortje uit The Naked Chef is terug:
Snack of tussendoortje uit The Naked Chef is terug:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Proef! Oranjebloesem:
Recept uit Rauw:
Lunch / avondmaal uit Wereldbroodjes:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek: