Gebakken zeebaars op pitabrood met labne, tomaat en ingemaakte citroen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 154 in Ottolenghi het kookboek .

Gang:
diner / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ingemaakte citroenen

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Prumelletaart (vulling)

Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Sloe gin fizz

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Citroentaart

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel