Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, eidooier, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie: