Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Kooktechnieken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch uit Soep bij Janneke thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: